gerakan baby ke??

Assalamualaikum semua...2 3 harini sy selalu rse macam angin2 halus dlm perut...rase macam sentuhan jentik2 halus pon ye...lagi2 bila baring mengiring...tu gerakan baby ke...tapi baru 16weeks

7 Balas

ya..baby gerak tu..rasa halus2 sebb baby kecik lg...sy dulu pun ambik masa nak rasa gerakan baby. rupanya yg sy ingat sy lapar mcm perut keroncong tu baby yg gerak rupanya. padahal baru mkn dah kenyang, masih rasa berkeroncong. si kecil yg bergerak dlm tu 😊

Maybe baby brgerak sis😂... Sya pon slalu rsa somthing gak... Kadang2 cm ada gerakan kat bwah perut tu...cuma rsa gerakan tu lembut ja... 👻Somtime ia mngeras... #baby num 2 now#16 weeks gak✌️

Rasanya baby gerak tu. Saya first time pregnant pun xtahu rsa. Makin baby besar baru boleh perasan gerakan dia. Masa baby masih kecik mmg rasa mcm sis rasa tu

Baby gerak tu. Awal² mmg rasa macam angin je. Nanti dah 23w keatas, baru rasa kuat 🥰

biase ye . biase tu angin . ehehe .

Bby awak gerak tuu.. 😊

Yup..mybe bb bergerak😍