mula rasa gerakan

Hai mommy semua..utk mula2 rasa gerakan baby kita akan rasa mcm kene jntik kan rasa gerakan halus..mcmc sy 18 w bru rase gerakan halus...kalai ikut sepatut lepas pertama kali rasa adakah akan rasa tiap hari atau esoknya xrase dah lusa rase semula..sy baru ank sulung baru first time rase perut ni diusik2...hehe

1 Balas

Kalau 18w ni kejap2 je akan rasa. Tapi ikut perut & saiz baby jugak. 20w keatas baru rasa betul2 sampai la week2 seterusnya sampai takleh tido, sakit2 senak 😅 Enjoy ur pregnancy 🥰