Pergerakan Baby

Salam semua.. Sy 34minggu, tapi harini baby bergerak sangat halus bersulam sakit bawah tu dan sakit perut.. Berbeza dengan gerakan biasa.. Walaupun dh minum manis, ais, makan dan lain2, masih hanya pergerakan halus yang kiraan pun xmemberangsangkan.. Gerakan halus tu dikira dalam 10x in 12hours ke x? Harap ada yang membantu utk masalah sy.. Tq ?

2 Balas

dikira jugak because baby dah membesar so tak banyak ruang untuk dia bagi hard kicks. so mommy don't worry, gerak gerak halus jugak dikira. aslong as cukup 10 pergerakan.

Kira..jnji ada prgerakkn