Haii assalamualaikum...nak tanya mommies yang usia kndungan 14w..mmg belom rasa gerak2 ye...

Saya sudah 14w5d...beberapa mggu lepas ade rasa mcm jentik2...saya last scan masa 13w3d..bby nampak aktif..tapi sejak 2 3 hari ini saya xmerasakan jentik2 tu....atau sebelum perasaan saya saja..momies y 14w mmg belom dapat rasa gerakan halus baby ke

2 Balas

14w jarang dpt rasa melainkan penah pregnant sblm tu. Janji masa scan bby ok, xperlu risau sgt. Nti smpai masa awk akn rasa sendiri gerakn tu

sy pun 14w sis .mmg belum rasa apa2 lg..In Shaa Allah beberapa minggu kita akan merasa pgerakan baby .. Aamiin Ya Rabbal Alamin .