Gerakan baby

Hye..nak tnye saya demam 2 3 harini..saya ada jugak ada perasan yg saya kurang rase gerakan baby..sebab selalu ada rasa mcm tendangan halus mcm tu..normal ke? Saya pregnant 21 minggu.. Boleh sape2 bgithu sye tak?#seriusnanya #firstmom

3 Balas

bawah 28w jgn terlalu risau ya mommy. ruang masih byk kdg dia gerak pusing2 tp kita tak berasa sgt. jadi kalau rasa tendangan/gerak kecil tu masih normal. lepas kena kira tendangan (28w keatas), tak cukup 10x dlm masa ditetapkan tu yg perlu risau.

1y ago

okey kak..thanks

msh kecil. gerakkn sgt halus agk sukar nk monitor. biasanya xde apa. make sure demam cpt kebah

1y ago

okey thanks kak

demam dah pergi klinik jumpa doc ke belum. yg tu yg penting

1y ago

dah pegi dah..demam dah kebah..tinggal seseme dgn batuk je yg tinggal lagi