Was-was

Assalamualaikum semua. Sy nk bertanya pada yang sudi jawab soalan saya.. Period saya da lewat sebulan, adakah saya pregant. Saya takut nak cek lagi. Sekarang musim pkp. Selalunya period sy akan on time 9hb.

5 Balas

Sy suggest awk beli upt online.. dpt brang tu nati check sndri drumah... kalau btul dh ngndung nk msuk 2bulan call kk buat appointment utk buka buku nt.. semoga ada berit gmbira buat awak nt

Knpa tkut. Beli je upt kat farmasi. Pakai mask, hand sanitizer, jaga jarak and jgn sntuh apa2 tnpa keperluan. Kalau x cek upt memang x tau pregnant ke x.

Salam. Sepatutnya sis yang tahu sama ada hubby pancut dalam Miss V atau di luar. Mungkin ia dapat bantu sis. Sis ingat lagi atau tak ?

Upt test kt umh.. just for guide line..

Klu takut takyah check tungu pkp habis

4y ago

Dah tu dia ckp takut😅..kenapa nak takut..pergi je checkup atau call kk..insha Allah takde pape nya..takde org tak takut dgn musim covid skrg ni..tapi klu urusan penting mcm ni melibat kan kita dan kandungan boleh pergi..mudah mudahan takde pape