Confuse samaada hamil atau masalah hormon

Salam . Saya risau sebab sudah sebulan saya lewat period. Saya cek upt masih negative. Adakah ini sebab hormon? Tapi sblm ni period saya dtg on time je

3 Balas

sis repeat balik upt selepas seminggu...ada yang nampak awal..ada yang lambat...sy sebelum ni dah nak masuk 2 bulan lewat baru nampak 2 line...gigih test juga sebab..sy takde simptom..tapi suami yang muntah- muntah..kalau sis rasa sis pregnant better jg diri dari sekarang & boleh start amik folic asid..

sama macam saya first time lewat dah 45 hari, harini check double lain samar samar

Sama kes mcm sy. Dr ckp mslh hormon. mgkin sbb stress kerja atau diet extreme