Cara nk tau HB

Assalamualaikum semua. Saya nak tanya kalau kita nak tau HB kita ok ka tak kita kena tengok yg “hemoglobin” tu ka? Tu ka maksud HB? ? sbb dok p checkup nurse tk ckp apa2 pasal HB ni. Harap2 okay la ?

Cara nk tau HB
19 Balas

A'ah betul..hemoglobin tu HB.Cantik bacaan nya.Boleh sis share amalkan pape ker masa pregnant ni.

4y ago

Saya stop terus minuman berkafein sejak dpt tau pregnant . Minum air masak ja, dan air limau kasturi ni. Mak mertua ada jugak suruh blend lemon dgn kulit skali. Amalkan tu ja sis, 😘

Hb tu hemoglobin..awk punya hb cantik..tinggi... Nilai hb kene lbih drp 11

lawa HB awk .. MCH pn tgi..platlet pn normal.. 😊

4y ago

Mch dgn platlet tu pun kita kena jaga ka sis. Hehe saya tk tau, masuk sini baru tau 😅 Alhamdulillah lega dengar HB saya ok 🥰

cntik hb sis 13.4..platelet pn ok..so jgn rsau ye

4y ago

platlet bwh 100 klu xsilp. paras nrml 150 dan 400 per militer drh☺☺

Yaa hemoglobin tuhh HB.. Hb awak punn okayy ☺

4y ago

Hehe alhamdulillah 😊

Ya betul, yg hemoglobin tu HB.

Hemoglobin 13.4💕cantik bacaannya

4y ago

HB saya 11.4 means ok tak?

Ya betul. HB tu haemoglobin

Ye betul hemoglobin tu hb .

Ya. Cantik hb awak