Ada ka siapa siapa ibu tau apa cara naik kn hb? 26minggu 4hari..doc cakap hb kalau bole jangan turun

1 Balas

Saya try ferrovit , beli sendiri kat guardian . Dalam rm17 . Sebelum ni makan new obimin pastu hb makin turun , pastu nurse tukar zincofer tp sy takleh makan , jadi loya , pening n sakit perut . Pastu sy decide makan ferrovit , pantang caffiene tp minum jugak tak banyak la . Pastu makan buah jambu sebiji sehari , ngn minum air peel fresh yg jambu batu . Alhamdullilah daripd 10 jadi 12.1 .