hi semua..

Assalamualaikum semua.. Saya dah selamat melahir kan baby boy seberat 3.2kg pada jam 1.50pgi tadi secara czer.. 30/12/2019 Setelah berhempas pulas Mencuba beranak normal selama 13 jam.. Induced bawah dan drip.. Kena tahan warded waktu 37w 6d 27/12/2019 sbb leaking jam 5.30 ptng.. 2 hari lepas tu baru baru bukaan 3 cm. ?? Tp x apa.. Sy dpt jugak berkesempatan skin to skin dalam masa 10 minit dgn baby.. Sbb previous update sy tu.. Anak sy di diagnosis kan dengan "bilateral ventriculomegaly " Lepas pada tu anak sy terus dimasukan ke nicu.. Apa pun.. Semua nya takdir tuhan.. Sy dah menerima apa yg bakal berlaku.. Terima kasih semua ibu2 dan bakal ibu2 Yg x putus2 beri semangat.. Dan kata2 nasihat.. Terima kasih skali lagi sy ucap kan.. Edit: Alhamdulillah.. Syukur bagi Allah.. Anak dah ditukar duk dalam NNW... Dah dpt bg susu semua.. Aminn..

hi semua..
169 Balas

Tahniah, mama, apa pun anggap ni ujian dari yg Esa, awk kuat sbb tu diuji, Insyaallah akan ada hikmah di sebaliknya.. mama kuat yer.