Saya nak bertanya

Assalamualaikum, semua mom mom yg baek hati..saya nak tanye ade ke masa proses kehamilan anda sekarang ini mahu pun pengalaman yang lepas..anda amalkan berpuasa di saat hamil..dan bagaimana keadaan dan tahap kesihatan anda. Sebab saya naek berat badan juga ni tu sebab saya ingat nak amalkan berpuasa,bole juga dapat kawal berat badan saya dari berlebihan naek mendadak..bole tak anda kongsikan diruangan ini. tQ!?????

2 Balas

sy puasa masa 20 minggu... alhamdulillah ok...tp time sahur kena makan berat...pastu minum kurma blend dgn susu n oat time sahur... insyaAllah boleh tahan...tp kalau risau,puasa selang2...pastu pantau pergerakan baby...

Mg dpmudahkan sgala urusan sis..aamiin...