berat badan naik

hye nak tanye ...ade tak mommy2 yg ade kes berat badan naek mendadak..and nurse minta datang checkup 2hari skli.....agak2 ade solution tak mcm mne nak maintain or turun kan sikit berat badan....nak diet risau baby dlm perut lapar pulak nt

1 Balas

ada kencing manis ke?

5y ago

saya pun dulu berat naik mendadak, takde kencing manis, tp kena minum air gula sekali je sbb nak make sure betul2 takde kencing manis. tak diet pun, makan mcm biasa