Tips Ibu Menyusu Di Bulan Puasa

Untuk bakal ibu-ibu menyusu yang ingin berpuasa, anda boleh cuba amalkan tips ini untuk kekal bertenaga ya! Ingat, jangan paksa diri untuk berpuasa jika tidak larat! 🌙 Selamat Berpuasa!

Tips Ibu Menyusu Di Bulan Puasa
13 Balas

Amin.. InsyaAllah saya cuba utk jayakan puasa penuh dan menyusu badan sepenuhnya. Dah prepare beli kurma, susu dan multivitamin persediaan utk berpuasa. Mungkin nak tambah milk booster juga. Just kne byk minum air masak selang tgh mlm. Hrp berjaya puasa penuh. Amin

2mo ago

Blackmores beli vitamin apa

Baik.. Terima kasih Mudahan Allah sempurnakan penyusuan susu ibu untuk anak kami sehingga umurnya 2 tahun Ramadan ini. 🤲🤲🤲

saya baru nak pam susu selepas buka puasa. tapi susu drop terus. xdpt 1 oz pun. mlm tadi sy minum je air berselang. ape yg perlu sy buat lagi huhuhu

In Shaa Allah. Harap berjaya puasa kali ni. Pengalaman pertama puasa dengan ada baby & menyusu badan sepenuhnya. Doakan saya berjaya ya.

Lain ok, bab kopi tu aduh. Memang takleh tinggal 😂

tp ank saya tak mnyusu botol

multivitamin+mineral

👶🏻

👍🏻

👌🏻