Tips Puasa Untuk Ibu Hamil

Bagi anda yang hamil dan ingin berpuasa, jangan risau! Ada tips selamat yang boleh anda ikut. Tapi ingat ya, jika tidak larat atau letih jangan paksa untuk terus berpuasa. Ingat kesihatan diria anda, ingat juga bayi dalam kandungan! 🌙 Selamat berpuasa!

Tips Puasa Untuk Ibu Hamil
17 Balas

34 weeks. Tanya pakar mcm tak suggest utk puasa tp Dr kata bole cuba jangan paksa diri insyaAllah mommy cuba #firstbaby

28 weeks 5 days 😌 InsyaAllah, kita cuba ye.

34w 3d , insyaallah kita cuba 🌹

33weeks, insyaAllah kita cuba ya.

37 wks now..first baby.. mommy cuba🤲

4mo ago

Seeloknya tidak berpuasa. sbb saya tanya nurse dan doc last week. Dua² tak bagi puasa. Saya skrg dh 38 minggu.

14 weeks. InsyaAllah

3mo ago

Tak boleh sebab tambah dgn heartburn auto rasa pernafasan sangkut. Kena berbuka jgk walaupon loya

👌

insyaAllah

👍

🤍