Ubat Kuatkan Rahim

Assalamualaikum semua.. kat sni pernah x makan ubat ni..

Ubat Kuatkan Rahim
17 Balas

Ye..sy ade consume. Doc bg utk 5 hari makan. Mase tu sy pu swasta, sy dah cek upt kat umah.. 2 line tapi satu kabur. Lpas tu ade bleeding.. doc scan dia kate tak pregnant. Csan ikut bawah. Lpas tu cek upt, pon dia confirmkan tak preggy. Ikut apps da 5 week gitu. Last2 dia bg ubat ni utk kuatkan rahim. Klu betol preggy, kalau tak.. haid akan turun mcam biase. Lpas bape2 hari.. period pon mai...

Sy pernah makan... Waktu 5 mggu... Ada spotting.. Agak mahal jg bayar ubat ni sbb rujuk kat klinik swasta... Alhamdulillah.. Baby masih selamat... Semoga baby sihat selalu sehingga kelahiran nnt...

Saya pernah sbb penah keluar darah warna koko masa 6weeks. Pegi scan dr and dr suruh ambik ubat ni. Dan sekarang masih consume sampai habis 20tablets tu.

4y ago

Moga2 takda apa2. Aamin, tapi kalau berterusan tu better pegi jumpa dr yaa. Setiap setiap orang tak sama. Sya pun skrg masih kena hati2 sbb baru 7weeks+

Saya pernah makan, ubat kuat rahim, and hormon jugak. Ada spotting. Selepas 5 hari saya gugur. Keluar semua. Takde rezeki saya.

4y ago

sama macam sya. Week 6 gugur selepas makan ubat utk kuatkan rahim dari doktor

Penah mkn sbb spotting masa hamil Tp rezeki tak ada gugur lepas tu.. Tak pe insyallah satu hari nanti ada rezeki tu

pernah. alhamdulilah works for me, time tu ada brown discharge doc prescribe ubat ni for me to kuatkan my rahim.

saya makan. sebelum preg makan. Tapi rezeki tak berpihak pada saya. Baby gugur 3M dah. period terus tak teratur

Ubat ni kene makan atas arahan doktor jee... Saya diberi makan selame 3 ary jee..

Maaf sis, tak pernah makan. Tapi saya tahu ubat duphaston ni untuk kuatkan rahim

saya makan sbb memang buat rawatan kesuburan dekat LPPKN..