BELUM ADA TANDA2

Assalamualaikum semua. 🥰 Harini saya dah 39weeks , due saya 11/03/2023 tapi masih tiada sebarang tanda nak bersalin lagi. semoga baby nak keluar awal sebelum due date dia 🤲🏻🥰👶🏻 Doakan saya “ SITI NORSILAWATI BINTI ABDUL SALLEH “ semoga dipermudahkan segala urusan bersalin normal dalam masa terdekat ni dan selamat, tanpa koyakkan dan jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn 🫶🏻💕 Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, Insha Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu-ibu yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu dan anak. Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikn zuriat kelak InshaaAllah.. Amin ya Mujib. Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Shaa Allah.. ‎ ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sama due date kita sis. 11/3 ni. ade sikit2 tanda rasanya ni .kerap rasa campur d bagian pelvis tu dan baby kerap tendang. smoga kita d permudhkn urusan bersalin dan d lancarkan smua urusan kita ya sis.

3mo ago

Semoga dpermudahkan urusan sis bsalin yaa 🤲🏻🥰 , sy start dah sakit pinggul dari smlm smpai payah nak bgun , harini on off sakit tgh get ready je lagi ni gi hospital .

VIP Member

mg dpmudahkan segalanya amiin

3mo ago

Amin Yaa Rabbal Alaminn , terima kasihh 🥰