Belom ada tanda

Assalamualaikum semua 🥰🤍 Harini saya dah 39 minggu 2 hari due date 27/12/2022 belum ada tanda2 lagi cuma mngeras saja tapi xlama 😢 Doakan saya, SITI NURUL ASIKKIN BINTI SABRI semoga dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat sebelum kena serah diri utk induce dan semoga semua berjalan lancar. bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit ibu dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn 🥰❤️ Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, Insha Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu² yg menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak.😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InshaaAllah.. Amin ya Mujib. Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Shaa Allah..🤲🤲 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

1 Balas

Due kita sama sis. Tak sabar nak jumpa anak. Semoga dipermudahkan urusan kita. Aamiin 🤲🏻

1y ago

Aminnn semogaa kita dipermudahkan