SEMOGA DIPERMUDAHKAN

Assalamualaikum semua 👋🏻 Hari ni saya genap 39 minggu pregnant 🤰🏻 Semoga Nurnathasha Binti Ruslan dapat bersalin normal dengan mudah dalam minggu ini atau selewat-lewatnya minggu depan. Aamiin Ya Rabb Ya Mujib 🤲🏻 Doakan tau ! Lebih 40 orang yang doa , In Sha Allah dimakbulkan. Terima kasih 🤝♥️🥰 Semoga kita semua dipermudahkan dalam segala urusan. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻

40 Balas

semoga dipermudahkan urusan bersalin kak 🥰. jangan lupa berdoa and banyakkan berzikir