SEMOGA DIPERMUDAHKAN

Assalamualaikum semua 👋🏻 Hari ni saya genap 39 minggu pregnant 🤰🏻 Semoga Nurnathasha Binti Ruslan dapat bersalin normal dengan mudah dalam minggu ini atau selewat-lewatnya minggu depan. Aamiin Ya Rabb Ya Mujib 🤲🏻 Doakan tau ! Lebih 40 orang yang doa , In Sha Allah dimakbulkan. Terima kasih 🤝♥️🥰 Semoga kita semua dipermudahkan dalam segala urusan. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻

40 Balas

Aamiin aamiin yrb 🤲🏻❤️ saya pun esok genap 39week doakn saya juga sabahat 😅 d permudhkan bersalin nnt and baby bebaik sihat saja aamiin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

2y ago

aamiin. moga dipermudahkan urusan

semoga dipermudahkan untuk semua ibu ibu bersalin tak kira la due date bila pun termasuk diri sendiri nanti. berdebar pula walaupun orang lain yang nak beranak dulu 😅. semoga selamat sihat semuanya ya

aamiin ya rabbal alamin.. semoga dipermudahkan urusan bersalin dan berpantang utk puan🥰 sye bulan 10 atau 11 nanti..hihihi

Aamiin aamiin allahuma aamiin 🤲🏼 Semoga dimudahkan urusan bersalin awak. Anak & ibu sihat inshaAllah ✨

Aamiin.. semoga dipermudahkan segala urusan ibu2 untuk bersalin .. sama ada secara normal @ czer..

Semoga awak dipermudahkan urusan nak bersalin .. dan semoga juga selamat kedua2nya 🤲🏻 ameen

Amin ya Rabbal Alamin semoga dipermudahkan urusan bersalin... semoga ibu dan anak sihat...

semoga dipermudahkan urusan bersalin kak 🥰. jangan lupa berdoa and banyakkan berzikir

Semoga dipermudahkan proses bersalin nanti, ibu & anak sihat juga🙏🏻🤲🏻amin

Aminn ya rabbal alamin semoga dipermudahkan urusan bersalin awak insyaAllah ❤️