Assalamualaikum smua 🥰 Harini saya 39 minggu 4hari.

Assalamualaikum smua 🥰 Harini saya 39 minggu 4hari. Semoga Wan Nor Syuhada bt Wan Daud dipermudahkan urusan bersalin dalam waktu terdekat ni, Semoga dapat bersalin normal tanpa jahit dan tak koyak. Amin ya Allah. Semoga tak induce dan tak caeser, aaminn ya Allah. Semoga bersalin dgn mudah dan selamat Aamiin ya mujib .. Sekarang masih tak ada tanda nak bersalin lagi.. Semoga doa salah sorang diangkat🤲🏻 Aamiin ya rabbal alamin Doakan tau. Lebih 40 org yg doa, InsyaAllah Allah makbul . Thank you semua🤗 Semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nnti, Aamiin. #Babyno2

2 Balas

Aamiin..semOga d prmudahkn urusan sis nanti..dOakn kami juga ya...

Semoga dipermudahkan 🌹