39 weeks first baby

Assalamualaikum smua ☺️ Harini saya 39 minggu 3 hari ( due 24/7/22 ) Semoga saya NOOR IZZAHTI NASUHA BINTI SAID dipermudahkan urusan bersalin dalam waktu terdekat ni, Semoga dapat bersalin normal tanpa jahit dan tak koyak. Amin ya Allah. Semoga x induce dan x caeser, amin ya Allah. Semoga bersalin dgn mudah dan selamat Aamiin ya mujib .. Sekarang masih xda tanda nak bersalin lg ❤️#firstmom #firstbaby Semoga doa salah sorang diangkat🤲🏻 Aamiin ya rabbal alamin Doakan tau. Lebih 40 org yg doa, InsyaAllah Allah makbul . Thank you semua🤗 Semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nnti, Aamiin.

1 Balas

Aamiin..semOga d prmudahkn urusan sis nanti' dOakn saya juga yer n ibu² yg lain d lancarkn segalanya..25/7 nie dh kena serah diri sbb baby kecil n ade gdm dc..

2y ago

Amin2. semoga dilancarkan segalanya amin ya Allah💙