Susu formula

Assalamualaikum semua . Anak saya sekarang umur 1y2m . Sebelum ni susu badan tapi supply susu dahh berkurang. Dahh try bagi 6 jenis susu fm (similac, novamil, snow baby, lactogen, dutch baby, dupro) tapi anak still reject. Ada suggestion tak susu apa yang saya boleh try lagi? Pengasuh selalu mengadu anak merengek susu takk cukup

2 Balas

atas setahun lg better bg susu full cream. mcm dutch lady or fern leaf. yg dlm kotak tu pun boleh. nk murah beli susu tepung dutch lady or fernleaf

cuba tukar botol susu plak, cari yg puting lembut punya