Baby reject susu formula .

Hai mommy’s nak tanya . Pernah tak bagi baby susu Formula lepas tu baby muntah ? Susu formula apa yang sesuai ya untuk baby . Dah try susu Dutch baby & Lactogen . Tapi still reject . Saya baby bru 4bulan . Nak try bagi Susu FM , sebab susu badan dah tak banyak 😢

1 Balas

Cuba try dupro. Or kalau bajet lebih try S26 ke sebab S26 ada yang kata rasa seakan susu ibu. Anak saya dulu pun minum dutch baby dgn lactogen muntah2 & sembelit. Tukar kpd dupro alhamdulillah ok.

2y ago

Hehe okey miss thank you sharing 😇😇