SUSU FM BABY 9BULAN FULLY BF REJECT SUSU FM

momies boleh tak share susu fm yg seakan susu ibu dah try susu fm dupro tapi baby reject. Dah banyak kali bagi susu fm dia tolak kemain sampai muntah2 . #EPMOM #bantusharing #pleasehelp #firstmom

4 Balas

org cakap susu fm morinaga ni rasa dia seakan susu ibu, boleh try tp pricey sikit

Bagi saya s26 tu saya sndiri rasa dan compare mcm susu ibu 😂 Anak x reject

hi awak.. da jumpe ke susu fm yg baby minum? baby sy pon reject fm ni 😔

susu ibu jugak yg sedap tu 😆😆