SCAN

Assalamualaikum ? Semoga mommies , babies tak kira yg dalam rahim atau dah selamat lahir dlm keadaan sihat dan d lindungi Nya ... Buat yg masih menunggu sy doakan Allag akan mngurniakan korang zuriat tak lama lagi ?? Persoalan sy , ada yg yg pandai bezakan antara dua gambar scan ni ?? Dan apa perbezaannya?? Btw , scan pada 1/1 tp tak nampak heartbeat msa tu dah 9weeks+ .. Scan 4/1 pun sma , masih tak nampak heartbeat ... Jadi sy gagahkan sabar menunggu 13/1 date doc bagi utk repeat scan .. Jika ada yg ingin berkongsi pendapat atau nasihat saya sangat mengalu-alukan .. Doakan sy Allah menunjukkan Kebesaran Nya ☺️

SCAN
14 Balas

msa scan Dr xbgtau ke..Nampak x jantung dia bdgup ni..dia xde ke bgtau cmtu?

4y ago

mcm sy Dr tjuk la..puan nmpk x jantung dia tgh bdetak..n nmpak dia bgerak2