heartbeat

Salam mommies..mgu lepas sy da scan atas n bwh tp heartbeat lum nmpk. Scan menunjukkan 6 week 3 day. Then ari ni sy appointment scan blik after 1 mggu heartbeat kurang jelas kata Dr tp Dr nmpk ada kedip2. Sis pun nmpk ada kedip2. Tp Dr x brani nak sure 100%. Scan td show 6 week 6 day (lmbt grow). Any tips ke mommies nak baby cpt grow?Doakan sy next scan heartbeat nmpk clear n baby sihat ya. Sy doakan kndungan mommies suma baik2 jk n yg brTTC dikurnikan zuriat. Amin...

1 Balas

makan banyak2.. mula2 ni baby banyak amik darah kita. kalau tak cukup khasiat dalam darah pembesaran baby jadi lambat.. moga dimudahkan 😊