Naik flight semasa mengandung

Assalamualaikum. Saya nak tanya,kalau naik flight masa kandungan cecah 26 weeks, lepas ke? Ataupun kena bawak surat jugak? Diorang cek perut ke tak? Airasia

1 Balas

Tak perlu..saya pun naik flight masa hamil 5bulan..ok je..flight dari kl ke kch..kalau masuk 3rd trimester baru kena ada surat dari dr yang mengesahkan awak fit to fly.. try call customer service ataupun cari customer service center dorang untuk tanya procedure...