Naik flight airasia usia kandungan 3 bulan

Hi mommies semua. Urgent nak tanya usia 3 bulan nak naik flight bole ke? Dan siapa ada pengalaman naik airasia. Tolong kongsikan cara-cara. Esok nak naik flight tapi takut tak lepas🥴

1 Balas

Boleh je. Sy baru2 ni ulang alik naik flight airasia masa kandungan 3bln lebih. Xde apa2 nak dibuat pn sbb perut blm nampak sangat. Setahu sy usia kandungan 28w+ (trim3) baru kita perlu surat dari dr klu nak naik kpl. Di bawah itu xperlu. Sy cuma tanya dr sy ok ka tidak naik flight dr bagi green light bru sy yakin nak naik.

2y ago

Yaa kena bagitau. Jgn lupa bagitau ye, sy hari tu lupa sgt bila dah lalu baru ingat mengandung. Ya ampun, hrp semua ok je dgn baby. Risau jg, tp sy yakin baby dlm lindungan Allah. Semoga dipermudahkn ye. Hati2 je la masa nak berlepas dan landing tu sbb tekanan sangat kuat. Sy siap cek pantyliner ada spotting coklat tp xbnyk. Esok pgi masa appt bagitau dr syukur smua ok.