NAK TANYA...

Hello,skrg sy nak tahu ada tak mom² yg naik flight usia kdungn 30week? Rasanya pihak penerbangan masih boleh benarkan ka kalau ada surat daripada Dr??? AirAsia biasanya bnrkan usia khamilan brpa mggu utk naik flight??

1 Balas

Hi. Saya naik flight waktu 30weeks. Harus ada surat dari doctor mengatakan awak fit to fly. Lepastu kene pergi check-in counter tunjuk surat tu and isi borang juga baru boleh masuk. 35weeks and above tak layak naik flight dah.