Naik flight kandungan 30 weeks

Apa yang perlu kalau naik flight Airasia kalau kandungan 30 weeks? Perjalanan cuma 1 jam sahaja. Kalau bawa buku pink itu sahaja boleh? Mahu tanya pendapat mommy2.

1 Balas

30w wajib ada surat dari dktr, buku pink tak valid. Even 1 jam sekali pun. Pnglmn sy naik flight masa 29w, masa tnjuk buku pink pun mereka minta surat dktr. Sbb nti mereka akn attach surat dktr tu dgn borang dari pihak AA, dan kena pass dkt staf yg jaga gate & boarding.

6mo ago

ain, nak mintak tu kt dktr swasta ke kk