First flight baby 1 bulan 23 hari

ada tak ibu ibu yg pengalaman bawak baby naik flight ? ada tips tak mcm mna nkbuat bagi diorang tkmeragam dalam flight tu nanti, ya la sbb first flight maybe telinga akan berdesing. cara terbaik bagi diorang minum susu waktu nak naik and landing tu ataupun pakaikan diorang alat ditelinga ?

1 Balas

Semalam first flight anak sy. Alhamdulillah dia tak meragam. Skjap je dia meragam. Pastikan dlm flight tak duduk dkt area sayap. Kalau boleh ambik seat blkng. Kalau boleh bg susu sblom flight bg dia mengantuk & senang tidur.

1y ago

okey faham . thnkyou sis 🥰