adakah tarikh yang 16-17 period betul termasuk jangka 29/11?

Assalamu'alaikum saya nak tanya sebab saya tersilap bagi tarikh first period sy 31/1/20 and jangka 7/11/20..sbb sy lupa nak tanda and ni dah bulan 4 baru sy tahu sy hamil. Lepastu sebelum ni pernah datang period 2 hari 16-17/2 sis xbgtau yang ni sebab xpasti haid atau darah apa sebab tu saya bagi Agak2 je tarikh bulan 1 and then bila scan baru tahu anak dalam perut 6w1D.. Jangka sebenar 29/11/20 .sorry sebab first pregnt and semalam baru buat buku pink.

1 Balas

Cer sis try tnye misi yg rawat sis.. dia blh explain pd sis mcmne tuk kiraan nya nti... Dgn bila due date yg sbnr 😉✌mg d pmudahkan segalanya. Aamiin