Bole saya tahu ..saya dlu xigt period last..jd sy kliru sama ad bln 11 @12

Mcm mana saya nak tahu jangka bersalin saya..saya tkut terlebih atau terkurang tarikh...N misi suruh scan ,,utk lihat tarikh jangka bersalin...Mula nya doktor scan dpt tarikh 21/08/2024..lpstu tggu kndungan besar 31/08/2024.... Lps kndungan dah 5@6 bulan doktor bg tarikh last..10/09/2024 sbb doktor kata risau baby prematured..sbb saya gdm..xbole lebih jangka...soalan skrg....kalau ikutkan due saya 21/09/2024 ..saya risau kena beranak paksa

1 Balas

ikut due yg ditulis dekat buku pink

1mo ago

scan tu tak semestinya tepat sis. tu anggaran saja. beza 2/3minggu dri due date tu normal je. yg pnting ikut je due date dkt buku pink tu sbb hospital akan tgk yg tu