Buang Angin

Assalamualaikum ? saya nak Tanya, kandungan saya sekarang dah 36 week 3 hari.. Ada x yg mengalami situasi mcm saya..? "Terasa nak kentut @ buang angin, tapi bila nak keluar kan angin kentut tu.. Mcm terbant0t pulak.. Dia xmo keluar.. Bila teran sikit, mcm rasa nak terkencing pulak... ?Angin kentot tu mcm ambik masa nak keluar.." Ada x ibu2 yg mengalami saya mcm saya..?

1 Balas

Haha . Mang mcm tuu . Lagi2 klau sakit perut . Jenuhh terann