Susah buang angin

Sy perasan lately ni macam susah kentut, angin tu dah sampai hujung tapi susah keluar pulak. Ada yg ketat/longgar ke dkt bahagian anus tu ek? Siapa ada pengalaman

1 Balas

saya macam tu...awk kene pastikn awk buang hajat besar setiap hari..baru kentut awk akn normal...kadang kene paksa sikit bagi keluar juga kentut..klw susah..kene mkn vitamin c atau buah buahan..awk perlu banyak berjalan dan bersenam jugak...

1y ago

Thanks for your help sis 🙏🏻