buang angin

Salam ibu2..ada x ibu2 kat sini bila dah pregnant,asyik kentut2..kentut bukan biashe2..yg kentut puas kita rasa..???

10 Balas

Samaa... Kadang bila dia nak keluar tuu, berdesup x sempat nak tahan.. Kuat plak tuu. I is maluuu kadang2.🤣🤭

Normal tu sis sbb perut byk gas bila rahim makin besar organ lain "berehat" so sbb tulah bloated & sendawa, kentut

Normal sis , sy hari hari kentut sendawa kentut sendawa makan lebih sendawa nak muntah

Normal. Yg tak normal bila masuk angin, angin xkeluar langsung. Sakit bdn. 😂😅

Sama lah. Angin teruk. Kadang kadang tak boleh tidur perut mcm bloated sangat

sakit prut angin byk.. bila urut2 kuar angin lega rs nya haha

sama. kdg time makan pun i kentut 😂😂😂😂😂😂

Normal sis sbb perut kita senang masuk angin 😁

4y ago

Hahah lari saje ke toilet 😂

Sy pom sjk pregnant kuat kentut🤣🤣

Kentut je..angin