ANGIN saya dah 7w 6d, normal ke asyik rasa nak buang angin saja? perut meragam tapi susah membuang.

#firstbaby #ingintahu #pleasehelp bila masuk toilet, taknak pulak membuang. tapi duduk saja2 asyik nak kentut and buang angin. normal ke? boleh tak if rasa mcm ni nak letak minyak angin urut pelan2? hmmm.

1 Balas

normal puan .ia akan berlaku spnjng kehamilan...in shaa Allah lepas bersalin nnti dh ok dh..mg dpmudahkan segalanya..aamiin...sbr k😉✌🏻n njoy ur pregnancy journey❤️