badan rasa berangin dan sukar kentut

mommy. boleh kongsikan cara nk hilangkan angin belakang badan, area pinggul.. makan kerap dah.. sakit nak buang angin mcm tak keluar la.. terima kasih

1 Balas

Sia boleh mintak suami urutkan belakang dgn minyak yuyi. Boleh kurangkan sikit angin tu 🥰

5y ago

Minyak tomoi tu berangin panas2 jugak ye. Ok lah gitu. Mungkin sis ada makan makanan yang sebab kan angin kot. Sis sebelum rasa nk makan something rasa sikit dulu. Sbb ada setengah makanan time preggy tak sesuai dah.