Kencing manis 😭

Assalamualaikum . Saya nak tanya, kalau 5.1 dah lekat kencing manis ka ? Sebab tadi nurse baru call yang saya lekat kencing manis 😭 Saya sebelum minum air gula 5.1, selepas minum air gula 4.8 .

6 Balas

sy 6.8 tp xdak pula kk col..dah 2x minum air gula..misi kta msih paras norml jgn lbh pda 7 je..tnya doktr pn kta ok je klu lps minum tu xdak kk col mkna nya ok lh..takut juga klu sangkut gdm dah lh hb low ni

2y ago

kannn betul . takut sangat kalau ada gdm . saya pun tgh pening dengan kk sini . saya selepas minum air gula 4.8, sebelum minum 5.1 tapi dah kata saya kena gdm 😩