Kencing manis 😭

Assalamualaikum . Saya nak tanya, kalau 5.1 dah lekat kencing manis ka ? Sebab tadi nurse baru call yang saya lekat kencing manis 😭 Saya sebelum minum air gula 5.1, selepas minum air gula 4.8 .

6 Balas

Ikut tmpt juga, mungkin KK tmpt puan rasa dh borderline sgt (nk dkt 5.3) jd kata GDM terus. Tp cuma on diet control kan?

2y ago

tengok tempat juga sis ,, saya buka buku pink kat PD ,,alahan balik Melaka ,kat Melaka 4.8 , 5.1 okee,, saya kandungan 6 bulan balik PD misi tgok buku terus misi marah kata saya sangkut kencing manis terus jumpa pakar n ambik ubat kencing manis,,