Pergerakan bayi

Assalamualaikum, saya nak tanya. Hamil 18 minggu bayi saya kurang gerak. Walaupun saya dah ada anak 1. Kenapa ye?

4 Balas

normal sis kadang kita yang xperasan dia gerak.Saya mengandung anak ketiga nie pun,lepas 20w baru rasa betul2 gerakan n tendangan bby

Biasanya 18w mmg kita akan kurang rasa. Kalau nak suruh dia banyak gerak, try minum air sejuk/manis

3y ago

🥰

normal kot sis. sy 18w kdg2 je rse die gerak. ni da 20w mgkin aktiv n kuat.

normal ke 18week . tpi perut nmpak kecik lgi hihi... ank first

3y ago

sekarang ni saya nak masuk mengandung anak kedua.