Bayi kurang gerak

Dah nak masuk 8 bulan bayi saya kurang gerak.. Kenapa ya.. Saya jadi risau

2 Balas

kekurangan ruang baby makin membesar ... tapi paling penting setiap jam kena pantau pergerakan baby kurang gerak boleh picit sikit perut bagi baby berpusing atau kejut baby jangan dibiarkan

klu melebihi 2jam baby xgerak lgsg wlpn mcm2 dah bt, terus ke hospital je...tp klu kurang gerak tu selalunya sb dah smpit...jd movement slow dan xkuat