Mengandung 18 minggu & pergerakan bayi

saya dah 18 minggu mengandung tapi masuh belum rasa pergerakan baby. normal tak ye? selalunya berapa minggu dah rasa pergerakan baby?

7 Balas

Sokay sis. Saya baby first, misi kata biasa je tu tak dapat rasa lagi masa berbelas weeks. Saya sendiri dpt rasa masa 21weeks. Tu pun light sgt rasa bergerak. Skrg dah 24weeks, still lagi light2 rasa.

Sy 18 weeks, dh rasa bergerak2.. aktif sgt..Ngilu mgkin sbb jenis perut nipis kot… sy kurus.. anak first jgk

Baby 1st ke?? Baby 1st ni lambat nak rasa kick.. Dah 5bln baru dpt rasa..sabar ye sis

5y ago

Ya baby first. Jadi normal ye belum rasa pergerakan baby? 😊

normal je. 1st pregnancy susah nak rasa. tunggu 20w keatas baru akan terasa

saya 18w pun belum rasa apa² lagi..doc kata normal

samalah dgn sy .anak sulung ...masih xrasa pape

saya 1st baby start 25week baru rasa