Tanya soal kandugan

Assalamualaikum saya nak tanya ada tak ibu2 yang pergi kelinik, dokter Tanya last period bila. Saya bagitahu 18-12-2019 last datang. lepas tu kata nya usia kandungan saya 1 bulan 6 hari. Saya nak scan tapi kata dokter kalau nak scan pun tak nampak juga. Kalau nampak pun kantungan nya saja. Ibarat telur yang tkde putih nya, Betul ke mommy2..?? Dokter pun tak boleh nak sahkan saya hamil, sedangkan saya dah test HCG ada dua line terang, Moho pejelasan nye mommy2?

Tanya soal kandugan
53 Balas

awal lg tu..mmg x nmpak. sy 6w baru nmpak . tu pun scan dr bawah . scan biasa x nmpak

Tahniah..dh double line tu confrm preggy..scan dr 9w ke atas lg cantik..jelas ckit.

Kalau awal awal scan mmg x nampak sis. Tunggu besa sikit baru scan. 9w blh scan dah

Betul , kalau scan awal2 , apa pun tak nampak , ni scan sy waktu kandungan 4 minggu

Yerw la awal sgt xnpk lg.. Nanti dh 7-8minggu klu setengah org dh npk heartbeat.

Btl la tu sis... Dont worry nnt akn ada scan dgn doc jgk.... Sabar yew 😉

Sama situasibgan saya... Tanda2 ada tapi bila test x de lagi..

Aah sy scan sbln kntung pon xnmpk lgi.. 2 bln bru nmpk baby 😁

Terlalu awal ses. Tahniah la. Nanti sebulan bgtu baru p scan ok

Myb awal lgi.. Klau msih awal.. Memang blom nmpk klau scan..