DEMAM BABY 4 BULAN

Assalamualaikum, saya nak tanya ada tak cara or kongsi tips utk kurang panas badan bayi 5 bulan. Anak saya demam on off, kalau tidur skrg, tak pakai baju tampal coolfever kat badan tapi still panas area kepala dgn dada. Batuk pun macam berkahak. Ade tips yang mummy mummy boleh share dengan saya ? sekian terima kasih

1 Balas

Saya lap2 dgn air asam jawa, teruskan kerap penyusuan ibu, makan ubat demam yg doktor prescribed