Baby 2months demam on off

Hye mummy semua ada tips tak cara nak kurangkn panas baby 2 bulan ni .. dia start telinga dia ada jangkitan kuman mudah sangat nak demam... Nak bagi ubat takboleh...doktor saran kan kalau panas sampai suhu 38 bru boleh bagi makan ubat yg hospital bagi tu... Suhu belum smpai 38 tpi badan panas especially badan n kepala..tgn kaki sejuk jerr...#firstbaby #ingintahu #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Selalu lap/letak kain basah di dahi, celah2 ketiak. Lap2 badan dia kerap. Letak baby tmpt sejuk bwh kipas ke. Semoga cpt sembuh ye baby.

susu badan selalu sis. inshaallah antibodi anak kuat