Demam on/off

Assalamualaikum,nk tnya ibu2 kt sini,baby lps cucuk 4bln demam x??ad tips x utk kurangkan panas badan baby?dh p klinik tp still demam kadang²,terima kasih

2 Balas

ank sy baru cucuk smlm..so far cuma bdn dedor saja..sy tampal coolfever dan pantau suhu bdn bby. awk pi klinik mana? klu bby better ke kk or emergency saja.

2w ago

eva emily clinic,kalau x ok jgk nk bwk g kk la pulak