TAK BOLEH TELAN ZINCOFFER

Assalamualaikum . Sapa dekat sini takboleh telan zincoffer? sy dah bagitau doctor sy memang makan ubat ni, tapi sistem badan yang tolak. muntah keluar balik semua ubat tu. Doctor suruh tukar cara makan, makan time perut ada makanan dan sebelum tido. Tapi sama je dia tolak jugak. Huhuhu. Bukan kita taknak makan, kita dah telan semua dah. Badan yg taknak terima 😌 Antara iberet dengan maltofer mana lagi sedap ye kalau nak tukar ubat? doktor suggest dua tu. and harga nya mahal tak? kena makan setiap hari kan? so agak costy kalau sy yang tak berpendapatan tetap ni.

TAK BOLEH TELAN ZINCOFFER
5 Balas

sy first makan waktu pagi...lepas makan zincofer tu jadi cirit, pening, gastrik, nk muntah semua tu.....esok tu sy try makan sebelum tidur malam...sy makan ubat tu dgn air oren....alhamdulillah badan sy okay boleh terima....yg penting lepas mkn ubat tu sy terus tidur....