Mohon pendapat

.. Sejarah hidup sy pernah operation buang cyst 6 tahun lepas dan awal tahun nie operation sebb kandungan luar rahim.. Dua2 diatas operation secara I-section (operation menegak) .. Alhamdulillah bulan ni, Sy preg balik.. Sy nak tanya ada tak ibu ibu dalam nie pena mcm sy.. Ada masalah tak rahim pecah, atau kandungan pramatang atau dll.. #ttcduatahun #doakansaya

1 Balas

allahu..banyak dugaan sis... moga preggy kalini dipermudahkan...