Dalam dilema

Assalamualaikum puan semua. Sy ada masalah sikit. Anak sy dah nak masuk 4 bulan. Sy perati anak sy kuat menyusu. Pengasuh pun cakap benda yang sama. Perlu ke sy sulam dengan susu formula? Sy niat nak bagi susu badan je. Tapi sy dalam dilema takut anak tak cukup susu. Sekarang sy bagi susu dengan pengasuh 3 oz X 7pax setiap hari. Sy hantar dekat pengasuh pukul 8 ambil anak pukul 6 petang ofis hour. Mohon pendapat semua. Sy betul betul dilema.

2 Balas

Kalau berat anak naik dan diapers full 5x sehari maknanya ok. Boleh discuss dengan doktor next checkup nanti untuk lebih yakin

bg jer susu ibu, klu byk xdk msalh...ibu kna rajin pump,mkn mknn yg sihat, jgn stress, mnum air ksong byk utk susu...